
موقعیت : 35 کیلومتری شرق گرمسار ، روستای دهنمک
یکی از کاروانسراهای زیبای منطقه گرمسار ، کاروانسرای دهنمک بوده که به صورت چهار ایوانی ساخته شده است. این کاروانسرا در روستای دهنمک و در 35 کیلومتری شرق گرمسار واقع است. شاهنشین این کاروانسرا ، بر فراز درب جنوبی آن قرار گرفته است.
اين كاروانسرادر 40 كيلومتري شرق گرمسار و 72 كيلومتري جاده سمنان – تهران واقع است .
داراي پلان چهار ايواني مي باشد ومصالح به كار رفته در آن آجري است . قدمت بنا همچون ديگر كاروانســـــراهاي اين مسير مربوط به دوره صفوي مي باشد . پلان خارج بنا مربع مستطيل است 50/66* 65/65 كه در چهار گوشه آن چهار برج مدور احداث گرديده . سر در ورودي با دو گوشواره دو طبقه به شكل ذوزنقه مزين گرديده است .كه در ضلع جنوب كاروانسرا وجود دارد.
حياط آن مستطيل شكل است و در طرفين هر ايوان سه اتاق قرار گرفته و در چهار گوشه حياط چهار مدخل ورودي به اصطبل هاي چهار گانه كاروانسرا واقع شده است . در پشت هر ايوان اتاق مستطيل شكل قرار دارد كه ارتباط بين اصطبل هاي چهارگانه را قطع ميكند . شاه نشين آن در ضلع جنوبي ورودي سر در اصلي قرار دارد.طاقهاي بنا از نوع جناغي است .